lauantai 18. tammikuuta 2014

# 15 - Napakymppi

Tänään päästiin vihdoin katsomaan meidän pikkupentua! <3 Lähdettiin aamulla Piikkiön kautta matkaan. Vietiin tytöt ensin Samppa-sedän luo riehumaan ylimääräiset energiat pois. :D Perille löydettiin kasvattajan luo hyvin, oli aika helpossa paikassa.

Upeat maisemat menomatkalla.

Meidän pikkuinen oli niiiin suloinen, en kestä! :D Pentuja oli viisi yhdessä huoneessa ja toisessa huoneessa oli kolme. Siellä ne taapersivat kaikki, näyttivät pieniltä vaappuvilta ankoilta ja kaatuilivat vähän väliä kun ovat niin kömpelöitä vielä. :D Pennut olivat nyt neljä viikkoa vanhoja ja painoivat suunnilleen kolme kiloa, eli saman verran kuin meidän kissat. Jää tytöt pieniksi ;) Hän oli hirveän mielellään sylissä ja ruoka näytti maistuvan oikein hyvin. :D Poitsu tykkäsi myös lillutella tassujaan vesikipossa, joten sopii selvästi meidän perheeseen kun kisutkin leikkivät aina vedellä. :D Oli muuten tosi söpöä kun ensin hän käveli pissaläntistä ja sen jälkeen sinne vesikippoon pesemään tassut... Mahtoi olla maukasta vettä sen jälkeen ;)

Ensikohtaaminen. <3
Aaaawww :)
Pennun nimeksi kenneli antaa Muistojoen Napakymppi. Tällä hetkellä näyttää siltä että pennusta tulee kutsumanimeltään Napsu, mutta täytyy vielä miettiä muitakin vaihtoehtoja. :) 




Paluumatkalla aurinko jo alkoi laskea.
Saatiin mukaan "pentu-packi" :D jossa oli kaikenlaista tavaraa. Repussa oli kaksi pussillista kuivaruokaa, ruokakippo, koulutusnameja ja herkuttelunameja, narulelu, VIP lehti jossa oli kaikenlaisia tarvikkeita ja ruokia myytävänä, sekä alennuskuponki Mustiin ja Mirriin. Ja siis tuo Mustin ja Mirrin reppu. :)


Pennun saamme hakea kotiin 13.2. Tulee pitkä kolme viikkoa odottelua.. Kyllä hänet olisi tänään jo mielellään ottanut mukaan :)
Kisut jäivät Piikkiöön yökyläilemään, koska me menemme sinne taas huomenna. Menen kuvaamaan koulutyötä varten yhtä vanhaa koulukaveria ja sitten menen hyppäämään Sävyllä. Niinpä tyttöjen ei tarvitse huomenna olla yksin kotona, eikä heitä tarvitse kuskata edestakaisin. Lisäksi saa taas rauhalliset kissat kotiin kun riehuvat Samurain kanssa! :D

2 kommenttia:

  1. Voi naaws <3 Koiranpennut on vaan liian hellyttäviä <3

    ❤: Lotta / My Happybubble

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vierailustasi! Juu niin ne on, aivan valloittavia :)
      Sulla on muuten todella upea ulkoasu blogissasi, olen ennenkin ihaillut!

      Poista