MinäOlen -92 syntynyt valokuvauksen opiskelija Turusta. Opiskelen Paasikivi-Opistossa ja opintojen pitäisi olla paketissa huhtikuun 2014 lopussa. Nämä opinnot eivät valmista ammattiin, mutta aion suorittaa näyttötutkinnot opintojen jälkeen. Kuviani on nähtävillä täällä.

Mummeli <3

Harrastan ratsastusta ja minulla on oma 16- vuotias suomenhevostamma Vilman Elviira. Lisäksi olen ratsastanut paljon muiden hevosia. Joko hypännyt ja valmentautunut niillä, tai ihan vain liikutusapuna tasaisella.

Ratsastusta olen harrastanut ihan skidistä asti. Luulen, että olen ollut ponin selässä jo ennen kuin osasin kävellä..? :D En käynyt koskaan pienenä varsinaisessa ratsastuskoulussa, vaan olen ratsastanut silloisen opettajani vanhoja kisaponeja ja muita hevosia, jotka eivät tehneet sitä 3h töitä päivässä, vaan liikkuivat enemmänkin kuin yksityiset hevoset.

Nykyisellä tallilla aloimme käymään joskus 2002-2003..? kun halusin kehittyä enemmän. Sinne jäätiin, ja tuskin ollaan ihan pian muuttamassa pois. :)

Tytöt <3

Lisäksi perheeseeni kuuluu kihlattuni/ avomieheni Joni, sekä meidän "lapsukaiset" Mila, Ronja ja uusi tulokas Omppu. Lisää heistä voit lukea Täältä. Tytöt ovat ns. villikissanpentuja, mutta koska ovat olleet ihmisten lähellä ihan pienestä asti, niin ovat kyllä täysin kesyjä. Tosin olemme miettineet mahtaako tuo kaikki energia johtua "villeistä" geeneistä..? Sen verran hurja meininki on välillä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti