torstai 2. tammikuuta 2014

# 11 - Vuosi 2013 paketissa

Viime vuoteen mahtui paljon hyvää ja paljon pahaa. Erityisen pahaa oli kaikki menetetyt nelijalkaiset ja myös kaksijalkaiset.. Omalle kohdalle ei menetyksiä onneksi sattunut (kop kop), mutta niiiiin monen läheisen/tutun hevosia jouduttiin lopettamaan ja muutama menetti myös tärkeän ihmisen. Toivottavasti nyt alkanut vuosi olisi noilta osin parempi!

Hyvää oli kaikki ihanat hetket tärkeiden ihmisten ja eläinten kanssa, sekä se, että into valmentautumisen ja kilpailemisen pariin alkoi taas palailla. Se innostus oli jonkin aikaa aivan kadoksissa, kun mikään ei mennyt putkeen. Tuntui etten jaksa enää panostaa tekemiseeni, kun aina kaikki hyvä vietiin pois ennen kuin se oli päässyt kunnolla alkamaankaan. Ensin Elviiran jalat eivät enää kestäneet säännöllistä valmentautumista/kilpailemista (tämä tapahtui kyllä jo ennen v.2013). Sen jälkeen muutama hevonen, joiden kanssa tein todella paljon töitä, otettiin minulta pois. Juuri kun kehitystä alkoi tapahtua, niin se loppui siihen. Nyt olen taas viime vuonna alkanut käydä Elviiran kanssa vähän useammin valmennuksissa, ja ehdimme yhdet kisatkin käydä viime vuonna. Ei olla hypätty yhtä paljoa kuin ennen, jotta jalat kestävät, mutta ollaan päästy tekemään kuitenkin.

Nyt alkuvuodesta minun on tarkoitus kokeilla Sävyä, suomenhevostammaa, josko meillä alkaisi yhteistyö toimimaan ja pääsisin sillä valmentautumaan. Iloista oli myös se, että viikko sitten saimme kuulla, että meidän seuraava uusi perheenjäsen, ruskea labradorinnoutajapentu on syntynyt! :) Pääsemme katsomaan häntä 18.1 ja kotiin pikkuinen pääsee helmikuun alussa. Olen tosi kauan halunnut koiraa, mutta isi ei ole koskaan suostunut ;) (terkut vaan isille :D) Nyt sitten vihdoin saan oman hauvan!

Yksi suuri hyvä asia oli myös valokuvaamisen määrän lisääntyminen ja kun pääsin opiskelemaan Paasikivi-Opistoon. Tämä on se juttu mitä haluaisin oikeasti tehdä, vielä kun siitä alkaisi oikeasti saamaan kunnolla elantoa.. :)

Alla mennyt vuosi kuvina. Iloista vuotta 2014 kaikille! Toivotaan sen olevan parempi kuin edellinen.
Mummeli <3
Kävimme Aulangon luonnonsuojelualueella.
Kilpailuissa kävin niin paljon kuvaamassa kuin vain ehdin.
Tytöt <3
Laivalla tuli käytyä muutaman kerran.
Juhannus vietettiin mökillä.
Varsoja syntyi tallille ennätysmäärä :D Oli paljon kuvattavaa :)
Tämä kaveri tykkäsi mökillä poseerata :)
Mökillä tuli vietettyä paljon aikaa.
Kesätöissä olin tallilla.
Käytiin hakemassa ruusuke. :)

Työnteko palkittiin ;)
Koulussa tuli opittua paljon.
Piparitalon tekoa. 
Uusivuosi vietettiin kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti