torstai 20. helmikuuta 2014

# 22 - Omppulin eka viikko

Omppuli on nyt ollut viikon kotona ja hienosti on kyllä kotiutunut! Kisutkin alkavat jo jotenkuten sietää häntä. Mila suhtautuu koiraan jo oikein hyvin. He välillä juoksentelevat peräkanaa, välillä koira edellä ja välillä kissa. :D Milaa ei myöskään enää haittaa jos Omppu tulee viereen istumaan, vähän vain mulkoilee. Niin kauan kuin Omppu on rauhallinen niin kaikki on siis ok. Kun hän sitten villiintyy niin Milankin pitää vähän väistää tai läpsiä (onneksi ilman kynsiä) naamalle ja muistuttaa kuka on pomo. :D


Ronja kävi eilen turvallisesti sohvapöydän alta koittamassa miltä koiran häntä tuntuu. Omppu leikki pedillään ja häntä oli siinä reunalla, niin Ronja kävi lätkimässä sitä. :D Kiinnostaisi siis kauheasti, mutta ei vielä oikein uskalla. Välillä Omppu innostuu vähän liikaa ja haukahtaa kissoille kun haluaisi leikkiä. Siitä kiitokseksi poika saa isin tai äidin komennuksen antaa kisujen olla, sekä kissalta räät naamalle kun sähisevät. Onneksi ne eivät kuitenkaan kynsien kanssa läpsi sitä! Ihan hyvä että komentavat, pentu meinaan uskoo yleensä ihan nätisti sitten ja perääntyy.

Isosisko vahtii.
Ulkoilu sujuu jo oikein mallikkaasti. Kävelee suurimmaksi osaksi hienosti vieressä, välillä tunkee vaan vähän jalkoihin. Asiat tehdään aina ulos kun siellä käydään! Ollaan vähän opeteltu istumaan ja tulemaan luokse, sekä jättämään asioita rauhaan ja päästämään irti. Labradori näköjään oikeasti oppii nopeasti, ainakin nämä asiat! Ei montaa kertaa tarvitse tehdä kun hän ymmärtää mitä halutaan. :)

Yksikseenkin hän on hiukan totutellut olemaan, ei kovin pitkiä aikoja mutta ainakin nuo lyhyet (pisin tainnut olla 45min) ovat sujuneet hyvin. Laitoin kännykän ottamaan videota kun hän jäi ekan kerran yksin. Kävin sillä aikaa kaupassa ja siinä hän loikoili omalla pedillä koko ajan mussuttaen herkkuluuta. Ei tainnut herkultansa edes huomata että äiskä lähti. ;) Toisella kerralla kokeilin ilman nameja, eikä kyllä silloinkaan ollut kovin moksiskaan. Vähän aikaa vaeltelee ja sitten menee joko makuuhuoneeseen nukkumaan tai tuohon pedille. Urhea pieni mies :)

Kalkkuna!
Söpöilyä :3
Tänään lähdetään käymään mun isoäidin luona kylässä, saas nähdä miten nuoriherra käyttäytyy uudessa paikassa. :) Lähinnä että voiko sielläkin pissata lehdelle vai meneekö ihan mihin sattuu. :D

•••••

Valokuvaamisesta on nyt hiihtoloman ajan ollut taukoa, en ole koskenut kameraan kuin yhtenä päivänä (kun otin nuo ylläolevatkin kuvat) ja se on tehnyt hyvää. Nyt odotan taas innolla että päästään sunnuntaina Maijan ja Majjen kanssa kuvaamaan! Aamulla menen ensin taltioimaan Maijan kouluvalmennuksen ja sitten iltapäivällä kuvataan Majjen kanssa sitä mun koulutyötä varten. Jos nyt vaikka sää suosisi hiukan paremmin, eikä tarvitsisi enää peruuttaa!

Nyt taidan ruveta tekemään kouluun paria tehtävää. Pitäisi kuvata Identiteettiä ja tehdä Valokuvaajan työ-kurssille liiketoimintasuunnitelma.. Siitä on huonoja muistoja hierojakoulun ajoilta, mutta ehkä tälle alalle se on hiukan mielekkäämpi tehdä, toivottavasti.. ;)

Sitten vielä pieni mainostus:
STUDIOKUVIA saatavilla nyt huhtikuun loppuun saakka! :) Meillä on siis koulun studio nyt käytössä ja harjoittelisin mielelläni eläinten ja myös ihmisten kuvaamista niissä olosuhteissa. Jos siis haluat upeat studiokuvat edulliseen hintaan niin otahan yhteyttä niin kauan kuin tämä on mahdollista! :) (Kunnes saan joskus sen oman studion!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti