perjantai 7. helmikuuta 2014

# 19 - Uusi työkaveri

Joo. Menin sitten n. viikko sitten ostamaan tosiaan uuden kamerarungon. Psst, se D5100 olisi vielä myynnissä, akkukahva meni jo! :) Harrastelijalle tai ihan ekaksikin järkkäriksi olisi oiva peli, ja hyvässä kunnossa on. Jos kiinnostaa niin ottakaahan yhteyttä! 

Pari päivää sitten tuo uusi runko saapui. Testailin tietenkin heti kaikki perusjutut, kunnolla pääsen vasta viikonloppuna kokeilemaan. :) Pidän erityisesti siitä, että tarkennuspisteitä on tosiaan hurjasti enemmän kuin vanhassa kamerassani. Lisäksi on kätevää kun kamerasta saa muutettua DX-kennosta croppikennon kokoiseksi, jolloin tarkennuspisteet peittävät lähes koko kuva-alan. Sulkimen ääni kuulostaa muuten tosi kummalliselta :D Olin jo niin tottunut vanhaan ääneen, että tuo kuulostaa taas ihan hassulta ensin. Majjen kanssa sitten mennään sunnuntaina kuvailemaan, silloin pääsen paremmin testaamaan. Ehkä jo huomenna voisin ottaa kameran tallille mukaan.

Torstaina kävin ratsastamassa Sävyn tasaisella. Tehtiin vähän taivutuksia loivalla kolmikaarisella ja volteilla. Siirtymisiä ja pysähdyksiä. Koitin taas keskittyä paljon siihen että istun itse suorassa ja siihen että Sävyn niska ja pää pysyy suorassa. Ei tehty kovinkaan rankasti, koska Sävy hierottiin vielä ratsastuksen päälle. Sunnuntaina taas hypättäisiin.

Huomenna (lauantaina) ratsastan Armyn. Elviira saakin kuljetella huomenna taas luokkakaverini tyttöä. :) Sunnuntaina siis hypätään Sävyn kanssa ja maanantaina menen pitkästä aikaa Vimpulan kanssa estevalmennukseen. Saas nähdä paljonko virtaa mummeliin on kertynyt kun ei olla pariin kuukauteen hypätty ;)

Sori mutta tällä kertaa ei ole kuvia tarjolla. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti