tiistai 26. marraskuuta 2013

# 7 - Työtä ja juhlaa

Viikonloppu oli melkoisen kiireinen. Lauantaina meillä oli ratsastusseuran pikkujoulujuhlat. Menimme syömään siis Cantena Aztecaan ja sitä ennen hallituksen kokous pidettiin Papu barin puolella. Tuo paikka oli kyllä suoraan sanottuna melko pe*****tä juhlien järjestämiseen. Kokouksemme alkoi klo 18 ja ruoka oli tilattu ja valittu valmiiksi niin, että pääsisimme klo 19.00 aloittelemaan ruokailua. Alkupaloja alettiin tuomaan pöytään joskus 20.30 ja pääruoka sitten siitä vielä myöhemmin... Aivan käsittämätöntä! Perusteluiksi saimme kuulla, että he olivat keittiössä odottaneet kahta puuttuvaa henkilöä. Meiltä ei kuitenkaan kysytty, että odotetaanko vai ei. Todella tökeröä kyllä! Sitten kun menimme ruokailun jälkeen n. 30 hengelle tilattuun "kabinettiin", niin siellä ei ollut tuoleja kaikille ja musiikkia ei saanut pois päältä... Hohhhhoh.. :D Ei tiennyt enää pitäisikö itkeä vai nauraa. No, onneksi seura oli loistavaa!

Meillä jaetaan yleensä joulujuhlissa jokaiselle osallistujalle ruusu ja jokin titteli, kuluneeseen vuoteen liittyvä. Tänä vuonna minä olin Vuoden Hovikuvaaja :DD
Titteli ja ruusu.

En lähtenyt jatkoille, sillä sunnuntaina piti olla aamulla heti yhdeksän jälkeen tallilla töissä. :) Tallin omistaja lähti kasvattinsa kanssa tosiaan näyttelyyn ja minä menin äidin kanssa tekemään tallityöt. Kun jaoimme päiväheiniä ulos niin alkoi sataa lunta! Ei kovin paljoa, mutta sentään vähän, se oli ihanaa :) Siellä sitä oli! Lumihiutaleita varsojen pyllyn päällä, vaikka eivät ne tässä kovin hyvin näy.. :D
Kolmen kopla.

Illalla oli sitten vielä katrilliharjoitukset. Meillä on tallilla aina perinteisesti puurojuhla, jossa esitämme katrillin ja sitten on jotain muuta ohjelmaa, sekä hyvää puuroa ja seuraa. :) Tänä vuonna meinasi jo tulla kiire katrillin kanssa, kun aloitimme vasta näin myöhään suunnittelun (juhla on siis 14.12). Yllätyimme varmaan kaikki kuinka hyvin saimme ensimmäisen harjoituksen aikana ohjelmaa kasaan, sillä se on jo melkein kasassa. Toki muutoksia tulee vielä ja pitää katsoa miten musiikit sujuu, mutta hyvällä mallilla ollaan. :)

Minä osallistun tänä vuonna Armyn kanssa, yleensä olen ollut oman mummelin kanssa. Koska Armyn vuokraaja ei pääse ja omistaja on vielä sairaslomalla, niin minä otin ilomielin Arskan kaverikseni! Hän otti harjoituksista kaiken huvin irti :D Riekkui päänsä kanssa taas, "kyttäsi" päädystä kuuluvaa musiikkia ja ryntäili muutaman kerran päästä.. Ei voinut kuin nauraa toiselle, kun ei hänen sättäämistä voi kauhean tosissaan ottaa.. :D Kun alettiin suunnitella liikkeitä, niin sättääminen loppui siihen.

Katrillissa on todella hieno "loppuhuipennus". Meidän vieressä on kaksi hevosta, jotka laukkaavat ja me ravataan. Army oli aivan sitä mieltä, että hänenkin pitäisi saada laukata ja alkoi sitten riekkua ja taisi joku pikku pukkikin tulla heitettyä :D Huomenna on seuraavat harjoitukset, saa nähdä jaksaako Arska vielä sählätä :)

Ostettiin tytöille viime viikolla takit, jotta voidaan käydä ulkona talvellakin. Pienet alkoi jo palelemaan kun tuli kylmempi. Tytöt olivat vähän eri mieltä takin mukavuudesta... :D He vaan kieri lattialla ja kun suostuivat kävelemään niin se näytti tosi hankalalta..... :D No, ehkäpä he siihen tottuvat pikkuhiljaa.

"Äiti......."

"Syön sen pois minun päältä!"

Nam! Vuoden ekat tortut ;)

Ronja nukahti taas söpösti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti