maanantai 7. lokakuuta 2013

Hyvä viikonloppu

Lauantaina oltiin siis kisoissa. Mammuska oli aivan innoissaan kun tajusi mihin ollaan lähdössä. Hän juoksi koko matkan tallista traileriin ja taisi ottaa matkalla muutaman laukka-askeleenkin ja pää vaan heilui innostuksesta :D Mainio heponen. :) Rata oli todella pitkä. 14 estettä, joista yksi oli sarja joten hyppyjä tuli 15. Sen lisäksi rata kierteli ympäri kenttää.

4. esteelle lähestyminen meni sen verran vikaan, että Elviira hyppäsi tosi kaukaa (luulin sen ottavan yhden askeleen vielä ennen hyppyä, koska harvoin hyppää kaukaa vaan enemmin tulee pohjaan). Onneksi puomit pysyivät kuitenkin paikallaan. 8. esteelle asti sujui hyvin, mutta 9:lle Elviira stoppasi?? En odottanut myöskään sitä, koska Elviirahan ei "koskaan" kiellä, ellei ole oikeaa syytä. Siihen olisi kuitenkin askel sopinut hyvin ja tempo oli sujuva, en oikein ymmärrä mikä siinä tuli. No, uusi yritys eikä minkäänlaista ongelmaa.. Loppurata meni taas hyvin, hiukan mamma alkoi väsyä kolmella viimeisellä esteellä, mutta hienosti tsempattiin loppuun asti.



Aika oli laitettu todella tiukaksi tässä radassa ja tosi monelle tuli aikavirheitä. Niin myös meille sen stopin takia tuli 2 aikavirhettä. Lopputulokseksi siis 6vp. Yllätyksekseni kuuluttaja sanoi, että me olimme ratamme jälkeen neljännellä sijalla. Ja siinä me sitten pysyttiinkin, jee! :D Ei siis tullut turhaan lähdettyä ;)

Iloinen virne :)
Koulussa oli tänään siis viimeinen Photoshop tunti ja teimme sen kuvamontaasin. Itse sain tällaisen aikaansaannoksen valmiiksi:


En ole mitenkään äärettömän tyytyväinen tähän, mutta tulipa nyt jotain valmiiksi... :D Ensinnäkin olisin halunnut saada hahmot sopimaan kuvaan paremmin, jalkojen asentoa vähän toisenlaiseksi ja pientä varjoa mukaan, jotta näyttäisi aidommalta. Syväys kuitenkin onnistui ihan hyvin. Sain tarkasti kumitettua kuvasta kaiken ylimääräisen  pois ja reunat ovat tarkat. Paremmin sitten ensi kerralla.. :)



Tässä vielä muutama kuva, joita olemme ottaneet erilaisia koulutöitä varten.

Mahtipontisuus.

Snapshot.
Kuvasarja: Snapshot / osa 1.
Kuvasarja: Snapshot / osa 2.
Kuvasarja: Snapshot / osa 3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti