keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Aloittelua

Ajattelin alkaa kirjoittamaan ihan omaksi huvikseni blogia. Opiskelen Turussa valokuvausta ja ajattelin, että olisi kiva kirjoitella tänne mitä olemme koulussa tehneet. Toki myös muusta elämästäni kirjoittelen. Blogi tulee sisältäään Paljon kuvia, luonnollisesti. :D

Olen 21-vuotias. Minulla on hevonen ja kaksi kissaa. Asun yhdessä kihlattuni kanssa ja opiskelen tosiaan valokuvausta. Olen kilpaillut esteillä omallani ja muiden hevosilla. Tällä hetkellä ratsastan hieman vähemmän, koska ei ole sellaista hevosta jolla voisin valmentautua ja kilpailla. Luultavasti asiaan on pian kuitenkin tulossa onneksi taas muutos.. ;)


Hevoseni Elviira.
Elviira on siis 16-vuotias suomenhevostamma. Se on ollut minulla ja äidilläni jo melkein 9 vuotta. Olen kilpaillut Elviiralla aluetasolla 80-100cm. Nykyään sen jalat eivät kuitenkaan oikein enää kestä säännöllistä valmentautumista ja kilpailemista. Myöskään kapasiteetti ei enää oikein riitä sille tasolle, millä haluaisin kilpailla. Nykyään kun 90-95 on sille realistinen maksimikorkeus. :)
Kyllä nyt Elviirankin täytyy kuitenkin edes yksiin kisoihin päästä vuodessa ;) Olemmekin ensi lauantaina menossa Kotimäkeen hyppäämään 80cm. Hänen kanssa on niin kiva lähteä kun ei tarvitse stressata mistään. :)



Ronja
Meillä on siis kaksi kissaa, Ronja ja Mila. Tytöt ovat samasta pentueesta. "Adoptoimme" heidät Kodinvaihtajilta noin vuosi sitten. Ronja on oikea nirppanokka diivaprinsessa. Hän valitsee hyvin tarkkaan ihmiset, jotka saavat häneen koskea ja näyttää sähisemällä ja murisemalla jos ei pidä jostain. :D Toisaalta taas kun olemme kotona ilman ulkopuolisia ihmisiä, niin hän on oikea sylivauva. Kehrää ja kiehnaa ja haluaa syliin tai peiton alle nukkumaan ja on niin suloinen. Erikoinen persoona. :)



Mila
Mila taas on sellainen kaikkien kaveri, joka tykkää joka ikisen ihmisen antamasta huomiosta. Hän on utelias ja aina pilke silmäkulmassa. Melkoinen kiusankappale välillä öisin kun hän mekastaa :D Myös Mila viihtyy sylissä ja molemmat tulevat yleensä viereen kun sohvalle istuu. Milalla on välillä melkoinen meno päällä, hän purisee ja juoksee ympäri taloa hullun kiilto silmissä ja Ronja kipittää perässä... Yleensä molemmat tytöt ovat ihan kiltisti, mutta välillä pitää vähän kokeilla rajoja.. :)



Nyt on elukat esitelty, jatketaan ensi kerralla muista asioista. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti